Reteaua-Electronics.Tk

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Pentru orice problema intampinata contactati imediat unul din urmatoarele id-uri de contact :
  • Administrator : vulturas92[la]yahoo[dot]com
  • Detinator : ionutz_killarmy[la]yahoo[dot]com

• 3 participan?i

[PARTENERIATE] Cautam sponsori/parteneriate

Lesage
      Lesage
      Admin
      Admin

masculin Numarul mesajelor : 437
      Varsta : 31
      Lacalizare : Iasi
      Detinator Steam : Nu
      Constiinte Cs : Foarte Bune
      Cs Status : Online
      Ocupatii : Cs,Forum
      Interese : De toate

[PARTENERIATE] Cautam sponsori/parteneriate Empty [PARTENERIATE] Cautam sponsori/parteneriate

Mesaj Scris de Lesage Sam Iul 10 2010, 10:37

Pentru cei ce dispun de o firma de hosting sau un calculator performant si ne pot ajuta cu server(e) le putem oferi:

-banner in headear+footer;
      -reclama in fiecare categorie (mai putin in recycle bin [PARTENERIATE] Cautam sponsori/parteneriate 622314);

Inca suntem la inceput si de aceea cautam cat mai multi oameni care sa ne ajute cu servere/useri pentru comunitate.
      Cei care vor sa ne sprijine sau intrebari sa ne contacteze la id-urile specificate in headerul forumului !
      haiduk
      MeMbRu
      MeMbRu

Numarul mesajelor : 3

[PARTENERIATE] Cautam sponsori/parteneriate Empty Re: [PARTENERIATE] Cautam sponsori/parteneriate

Mesaj Scris de haiduk Sam Iul 10 2010, 13:12

nu te supara,am vorbit cu tine pe yahoo si nu mi-ai raspuns...vreau sa iti spun aici ceva !

e absurd sa tot cersesti parteneriate sau servere de la altii cand puteti face singuri totul si sa va ridicati singuri

Very Happy ! go electronics - succes in continuare
      flamingo
      MeMbRu
      MeMbRu

Numarul mesajelor : 27

[PARTENERIATE] Cautam sponsori/parteneriate Empty Re: [PARTENERIATE] Cautam sponsori/parteneriate

Mesaj Scris de flamingo Sam Iul 10 2010, 13:18

aceeasi parere.. este inutil sa cereti parteneriate cand aveti din cate am inteles posibilitatea de a hosta 1 server de 32 sloturi + redirecte...deci oameni o sa fie Cool
      Lesage
      Lesage
      Admin
      Admin

masculin Numarul mesajelor : 437
      Varsta : 31
      Lacalizare : Iasi
      Detinator Steam : Nu
      Constiinte Cs : Foarte Bune
      Cs Status : Online
      Ocupatii : Cs,Forum
      Interese : De toate

Mesaj Scris de Lesage Sam Iul 10 2010, 13:24

nefiind un forum pentru multi useri+topicuri...ma multumesc cu cate categorii am..ca sa ma pot ocupa de toate...
      orice parere este binevenita...insa cred ca acest topic am sa il inchid, iar in cazul in care doreste cineva sa ma contacteze pe idurile de mai sus !

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Vin Noi 01 2024, 01:47